Plan de Acción para el Clima y la Energía Sostenible (PACES)

Plan de Acción para el Clima y la Energía Sostenible (PACES)

18/10/2023

Desde el Ayuntamiento de Geldo queremos escucharos y contar con vuestra opinión para mejorar el Plan de Acción para el Clima y la Energía Sostenible (PACES) de nuestro pueblo. Vuestras sugerencias e ideas son fundamentales para moldear un futuro más sostenible en el municipio.

¿Cómo puedes participar? Es fácil, visita el enlace web: https://drive.google.com/drive/folders/1JEZSMB3br8FD6IjNpx_y3Ain0630wjoC?usp=sharing, para visualizar el documento y accede al formulario de participación: https://forms.gle/u6shHuaQDSUYaSiP9.

Es muy sencillo y solo te llevará unos minutos. La participación ciudadana es clave para crear un plan que realmente refleje las necesidades de nuestro municipio. Gracias de antemano por tu colaboración.

Cartel PACES

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Geldo, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaza D. Antonio Férriz Díaz, 4, Ajuntament de Geldo, CP: 12412, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).