Curso de inglés básico para la atención al público

Curso de inglés básico para la atención al público

09/11/2023

Desde Diputación de Castellón en colaboración con el Ayuntamiento de Geldo, se pone en marcha una edición en modalidad presencial del curso gratuito de Inglés básico para la atención al visitante. El curso se realizará en la Avda. Castellón nº 20 (aula de informática) de Geldo desde el día 20 hasta el 27 de noviembre en horario de 09:00 a 14:00 h.

 • Objetivos:

  • Mejorar la comunicación en inglés en la atención al visitante local
  • Manejar el vocabulario y expresiones específicas
  • Reforzar las principales herramientas de comunicación oral y escrita en lengua inglesa

 • Contenidos:

  • Recursos, vocabulario y estructuras lingüísticas en atención al visitante local
  • Recepción, información y atención al visitante en inglés
  • Expresión oral y escrita con terminología específica
  • Estructuras y fórmulas para la atención telefónica en inglés

Las plazas son limitadas y es recomendable nivel A2-B1 de inglés.

Para más información e inscripciones pinche aquí: https://docs.google.com/forms

Si tiene alguna duda, contacte con el Ayuntamiento de Geldo en el teléfono: 964 71 12 04.

Cartel del curso de inglés

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Geldo, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaza D. Antonio Férriz Díaz, 4, Ajuntament de Geldo, CP: 12412, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).