Entidades y asociaciones

  • ASOCIACIÓN CULTURAL TORRE SELDA

Correo electrónico: selda.torre@gmail.com

  • SOCIEDAD MUSICAL DE GELDO

Domicilio: Casa de Cultura, Avda./ Castellón, 12

  • ASOCIACIÓN DE AMAS DE CASA Y CONSUMIDORES LA MISERICORDIA DE GELDO

Domicilio: Casa de Cultura, Avda./ Castellón, 12

Correo electrónico: amasdecasadegeldo@hotmail.com

  • ASOCIACIÓN DE JUBILADOS “LA AMISTAD” DE GELDO

Domicilio: Casa de Cultura, Avda./ Castellón, 12

  • ASOCIACIÓN AMPA DEL CEIP RAMÓN RUBIO SILVESTRE DE GELDO

Domicilio: C/ La Fuente, 16

Corre electrónico: ampageldo@hotmail.com

  • ASOCIACIÓN GELDO MUJERES

  • ASOCIACIÓN COFRADÍA SANTÍSIMO CRISTO DE LA LUZ

Domicilio: Plaza D. Antonio Férriz Díaz

  • COFRADÍA DE NUESTRA SEÑORA DE LA MISERICORDIA DE GELDO

Domicilio: Plaza D. Antonio Férriz Díaz

  • ASOCIACIÓN DE BAILE SALSEROS

Domicilio: espacio multiusos "Las Escuelas"

  • ASOCIACIÓN CULTURAL TAURINA  DE GELDO

 

 

 

Casa de la Cultura

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Geldo, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaza D. Antonio Férriz Díaz, 4, Ajuntament de Geldo, CP: 12412, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).